Wednesday, May 29, 2013

Despre Ariel Iacobini si lupta lui cu grupul cunoscut sub numele de "Fata din Dacia"

De ceva timp, Ariel mi-a trimis niste mesaje in care m-a rugat sa postez la mine pe blog informatii despre lupta lui contra grupului "FatadinDacia" si linkuri catre site-ul lui.

Nu am avut timp sa ma ocup de acest subiect, si din pacate nu am timp nici acum, insa incep acest subiect si il voi continua altadata.

Site-ul lui Ariel se cheama Centrul Pentru Combaterea Antiromanismului si il gasiti la linkul de mai jos:

cpcar.ro


Intai a existat un grup pe facebook, avand acest nume. Grupul era privat si avea doar cativa membri, printre care Victor Dogaru, Ariel Iacobini, eu, cu numele de AndradaDaciana si inca alti cativa baieti din diferite organizatii nationaliste.

Ulterior, a aparut o pagina de facebook cu numele grupului nostru, numita CentrulPentruCombatereaAntiromanistmului,  si care a fost facuta de gruparea cunoscuta sub numele de FataDinDacia, grupare formata din coloana a V-a, agenti rusi, unguri si alte etnii, de orientare antiromaneasca si internationalista. Pagina acestora o gasiti acum pe facebook cu numele de :
https://www.facebook.com/centrulpentrucombatereaantiromanismului



- va urma-

21 comments:

Unknown said...

wow! in sfarsit dupa lupte seculare care au durat cateva luni...iti multumesc oricum pentru sustinere. Capul sus ca nu esti singura!

AndradaDaciana said...

Stai sa vezi ca am eu niste curiozitati pe care ti le voi trimite privat, curiozitati ce m-au impiedicat sa continui povestirea...
Dar am si niste noutati interesante.

Ecaterina said...

Catre id-ul anonim cu denumirea AndradaDaciana:

Nu ai pic de scrupule sa minti in halul asta??

Hotilor ordinari , nenorocitilor !!!

1.Eu nu sunt un grup , "Fata din Dacia" NU ESTE UN GRUP, este pagina mea de autor, este pseudonimul meu de messenger si gmail pe care il am de ani de zile, "Fata din Dacia" , sunt eu Ecaterina, iar "Fata din Dacia" este site-ul meu pe care VOI MI L-ATI CLONAT, ATI FURAT NUMELE MEU DE AUTOR, MARCA MEA si mi-ati uzurpat identitatea CU NERUSINARE , LA FEL CUM ATI FURAT SI NUMELE PAGINII MELE CREATE DE MINE IN 2008, pagina si site, ideile si initiativa mea personala, pe care EU AM CREAT-O:
"CENTRUL PENTRU COMBATEREA ANTIROMANISMULUI"

"Site-ul lui Ariel se cheama Centrul Pentru Combaterea Antiromanismului si il gasiti la linkul de mai jos:cpcar.ro"

Site-ul lui Ariel Iacobini, ESTE O CLONA cumparat in 2013, a fost creat la 6 ani dupa ce eu am creat pagina si site-ul cu acelasi nume si tu stii asta si te faci COMPLICE LA FURT INTELECTUAL, ordinara creatura ce esti nu ai pic de rusine sa minti in halula asta?

Cum poti sa minti in halul asta id-ule anonim nimeni in drum `andrada daciana` , nu ai niciun Dumnezeu???

Cum poti sa minti asa ceva:
"Intai a existat un grup pe facebook, avand acest nume. Grupul era privat si avea doar cativa membri, printre care Victor Dogaru, Ariel Iacobini, eu, cu numele de AndradaDaciana si inca alti cativa baieti din diferite organizatii nationaliste.
Ulterior, a aparut o pagina de facebook cu numele grupului nostru, numita CentrulPentruCombatereaAntiromanistmului"

MINCIUNA ORDINARA, NU ATI AVUT NICIUN GRUP CU ACEST NUME, ARATA DOVEZILE CARE NU EXISTA, MIZERABILILOR, VOI SUNTETI ANTIROMANI MASONI CARE SABOTATI PATRIOTII AUTENTICI, REPORTATI CONTURILE SI LANSATI DEZINFORMARE !!!

EU NU TI-AM FACUT NICIUN RAU FIINTA MIZERABILA CE ESTI, DAR TU ESTI OBSEDATA DE MINE, ASA SA-TI AJUTE DUMNEZEU, PRECUM MINTI NENOROCITO SI TIE SI GRUPARII TALE!


Voi sunteti agenti rusi, unguri si alte etnii de orientare antiromaneasca si internationalista, se vede pe conturile voastre pro MASONICE, EVELINA NEGARA, NICOLE ANDERSON, ARIEL IACOBINI, ce promovati, va demasca si numele pe care le purtati, javrelor ordinare!!!


Visezi grupari pentru ca te stii pe tine ca faci parte din diverse grupari cu care lansezi manipulare, minciuna, atacuri, provocari si dezinformare !!!

Vorbe si povesti cu "grupari formate din coloana a V-a, agenti rusi, unguri si alte etnii, de orientare antiromaneasca si internationalista" oricine poate sa lanseze, ARATA SI DOVEZI ticaloaso, pana la proba contrarie arati doar ca esti plina de ura si invidie fata de proiectele si succesul meu pe care vi le asumati CA NISTE HOTI, FURATI MUNCA ALTUIA cu nerusinare prin CLONE , MINCIUNA SI FURT INTELECTUAL !!!

ECATERINA
Autor si proprietar la:
"Fata din Dacia" si
"Centrul pentru Combaterea Antiromanismului"



P.S. Sterge tot ce are legatura cu mine si lasa-ma in pace, este ultima oara cand iti cer asta, inceteaza cu minciunile si manipularile si dezinformarile, vezi-ti de viata ta ca eu nu ma iau de tine, ai timp o zi sa stergi tot si sa ma lasi in pace, daca nu `d-na` Margarita vei regreta totul!

Ecaterina said...

"Intai a existat un grup pe facebook, avand acest nume. Grupul era privat si avea doar cativa membri, printre care Victor Dogaru, Ariel Iacobini, eu, cu numele de AndradaDaciana si inca alti cativa baieti din diferite organizatii nationaliste.

Ulterior, a aparut o pagina de facebook cu numele grupului nostru, numita CentrulPentruCombatereaAntiromanistmului"


JURA-TE PE FAMILIE, PE MAMA SI PE COPII CA ESTE ASA CUM AI SCRIS, AI CURAJ SA JURI ???

MINCINOASA ORDINARA...vad ca nu ai limite...din 2006 ma hartuiesti si ma denigrezi, sunt aproape 8 ani... ma invidiezi pentru initiativele mele de succes si ti le atribui tie apoi, chiar nu realizezi in nemernicia ta ca esti bolnava psihic si obsedata de mine???
Du-te la un doctor si spune-i lui de "coloana V-a" ca eu nici nu stiu ce inseamna aia, saraca de tine te compatimesc...cum ma sa furi munca altuia??? NU ti-e jena asa putin macar?

Te mai pretinzi crestin-ortodoxa cand MINTI, TALHARESTI SI PIZMUIESTI CE ARE ALTUL.

AndradaDaciana said...

Ariel, ai vrut scandal, uite ca il ai. Astept acum sa demonstrezi celor care vor citi ca tu esti cel care a creat primul grup cu numele de Centrul Pentru Combaterea Antiromanismului, iara nu respectiva "individa"- grupare.
Astept si sa demonstrezi ca adresa ce apare pe site-ul facebook CentrulPentruCombaterea e fictiva.

P.S. Voi lasa toate comentariile, indiferent cine le va scrie si indiferent ce va scrie, ori cat de vulgara va fi exprimarea.

Unknown said...

OK...ca sa lamurim problema, pentru inceput toata ideea de sustinere a unei initiative de combatere a antiromanismului nu-mi apartine nici mie nici cretinei din dacia...ci apartine lui Ion Coja (inca din 2000) cand a infiintat LICAR (Liga pentru combaterea antiromanismului)...evident ideile i-au fost clonate si copiate de o agentura straina...aici e dovada: http://www.cpcar.ro/INFORM%C4%82RI.php

sursa de unde am postat e aici: http://www.cpcar.ro/INFORM%C4%82RI.php ...in al doilea rand , eu am fost primul care am cumparat siteul www.cpcar.ro deoarece stiam ca isi vor face si ei site. Tactica mea e simpla: escaladeaza, amplifica, evalueaza, neutralizeaza. Bineinteles mi-am facut pagini asemanatoare cu ale ei sa vada cum e sa fie demascata ca si false flag. Nefiind foarte destepti au cazut in plasa. De fapt pana acuma au cazut in toate plasele :)...asa e, oameni destepti si normali la cap nu ar ataca userii romani, deoarece e cam periculos. Trebuie sa intelegi, ca voi ati fost prima forta de combatere a antiromanismului...era grupul in care erai tu, vyck, eudancer, codru etc... am scris aici despre voi insa intentionat nu ti-am scris nickul deoarece trebuia sa studiez "problema". Cretina din dacia nu avea nici un site platit pana mi-am facut eu, deci minte de pute. L-am cumparat anul trecut in august, am platit vreo 315 lei. Am bagat bani si i-am fortat sa cheltuie bani, insa eu pot cheltui mai mult deci astia sunt pe terenul meu, deoarece muncesc si castig binisor. As putea sa le cumpar cate un site in fiecare luna in care sa-i expun dar momentan am idei mai serioase. Ea nu are nici o marca...ca sa inregistrezi o marca trebuie sa-si depuna la osim sa-si faca marca inregistrata. Nu stiu daca stii dar e o chestie care se invata in armata si te invata sa ignori absolut orice zice dusmanul...eu fac la fel, eu imi vad de treaba mea, penala asta isi vede de treaba ei, a incercat sa ma santajeze, ameninte cu materiale etc...nimic nu ma opreste sa fac ceva, deci continui sa o expun in fiecare zi si sa trezesc oamenii la realitate.

Unknown said...

pai daca astia nu sunt grupare de unde au peste 100 de canale de denigrare pe youtube? http://www.cpcar.ro/DOVEZI-ADUNATE-DESPRE-GRUPUL-%22FATA-DIN-DACIA%22.php

Unknown said...

alta dovada...saracul roking a luat-o si el tot de la astia: http://roking1990.blogspot.ro/search/label/Cine%20ataca%20userii%20romani%3F
deci e clar ca ei mint si eu nu.

Unknown said...

aici e o opera de denigrare combinata: pe de-o parte rusofilii i-au facut pagina lui Antonescu iar pe de alta parte am fost citat pe ziar toata cenzura pe youtube si facebook e organizata de 2 grupari: jidf si gasca din dacia...iar daca am fost citat pe ziar e clar ca totusi stiam cam ce se petrece, nu?

http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011072861450/Actualitate/Turbati-de-furie-rusii-au-pornit-un-razboi-online-impotriva-Maresalului-Antonescu.html

Unknown said...

uite aici unde ai scris si tu :

http://www.urbaniulian.ro/2010/02/26/abuz-si-incorectitudine-la-youtube/

Unknown said...

ignora dusmanul, fa-ti treaba mai departe, lasa pe altii sa se ocupe tu ne poti ajuta prin actiuni de constientizare a oamenilor :) sper ca ai citit totul de la mine pe site...altfel esti cu 6 luni in urma cu informatiile :)

Unknown said...

aici nu e chestie de cine a fost primul este vorb de gestul incalificabil al acestor dementi de a ameninta, injura, hartui, santaja si denigra oamenii...iar lista cu victime creste la ei pe zi ce trece...eu nu vreau sa ma bat cu ei...vreau sa-i sterg de pe fata pamantului, e o mica diferenta de atitudine si e bine sa le intre in cap ca nici mort nu ma opresc sa-i combat pe nenorocitii astia.

Unknown said...

fata din dacia persoana din spatele denumirii subtil nationaliste, minte, fura si plagiaza de peste tot de unde poate, inclusiv invata cuvinte si lucruri noi de la mine :) ma foloseste pe mine si pe inca cativa lideri formatori de opinie ca si surse inepuizabile de epitete care i le atribui dupa care le preia si le adopta imediat si le foloseste mai departe...e comica, insa inutil.

Unknown said...

http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011072861450/Actualitate/Turbati-de-furie-rusii-au-pornit-un-razboi-online-impotriva-Maresalului-Antonescu.html

http://roking1990.blogspot.ro/search/label/Cine%20ataca%20userii%20romani%3F

http://andradadaciana.blogspot.ro/2012/12/despre-mine-si-problemele-de-pe-youtube.html

http://rapcea.ro/2012/12/24/o-mica-istorie-a-luptei-duse-de-naionalitii-romani-pe-internet-de-luat-aminte/

http://www.curaj.net/?p=81200

http://www.urbaniulian.ro/2010/02/26/abuz-si-incorectitudine-la-youtube/

Unknown said...

http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011072861450/Actualitate/Turbati-de-furie-rusii-au-pornit-un-razboi-online-impotriva-Maresalului-Antonescu.html

http://roking1990.blogspot.ro/search/label/Cine%20ataca%20userii%20romani%3F

http://andradadaciana.blogspot.ro/2012/12/despre-mine-si-problemele-de-pe-youtube.html

http://rapcea.ro/2012/12/24/o-mica-istorie-a-luptei-duse-de-naionalitii-romani-pe-internet-de-luat-aminte/

http://www.curaj.net/?p=81200

http://www.urbaniulian.ro/2010/02/26/abuz-si-incorectitudine-la-youtube/
http://www.cpcar.ro/Denigr%C4%83ri-marca-fata-din-dacia.php

Anonymous said...

ARIEL ARE DREPTATE SI SPUNE ADEVARUL , CONFIRM ACEATA . PE CIND ECATERINA aka FATA DIN DACIA joaca murdar , impertinent si paranoic .

Anonymous said...

EIII NA

Anonymous said...

SITEUL LUI ariel NU E O CLONA , fata din dacia aka ecaterina BATE CIIMPII , PARANOIDA SI DOBITOACA CA DEOBICEI

Anonymous said...

ariel spune adevarul DOBITOACA fata din dacia aka ECATERINA DOCHIAN e o mincinoasa si denigratoare . IGNOR e destul pentri paranoida

Unknown said...

http://cpcar.ro/ANDRADA-DACIANA.php

Unknown said...

http://cpcar.ro/ANDRADA-DACIANA.php