Monday, May 20, 2013

Condamnarea lui Gigi Becali alta sentinta politica data de "injustitia" din Romania

Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare. Pretextul este de "complicitate la abuz în serviciu" pentru care a primit 2 ani de inchisoare, care s-a cumulat cu cei 3 ani de inchisoare primiti in dosarul cu "sechestrare de persoane". Eu am facut un film despre acuzatia adusa lui Becali ca ar fi sechestrat persoane. Din pacate, filmul acela a fost dat jos de pe yt fara sa fi primit nici o explicatie.

Deci, dosarul cu "sechestrare de persoane" a fost o facatura pusa la cale de unii care au interese imobiliare in Romania, Becali fiind vazut ca unul din competitorii lor. Arestarea lui Becali a venit in replica dupa ce a fost arestat Popoviciu, un paravand sub care se ascund interesele imobiliare ale unor afaceristi evrei si unguri, aia cu Esplanada si alte tampenii asemanatoare.

Vina cea mai mare a lui Becali este ca el nu este un paravan al finantei sau mafiei din Vest, ci este un afacerist autohton, care chiar are bani si bunuri, facute prin munca lui personala, sau a unora din Romania, dar cert e ca el NU este produsul serviciilor antiromanesti.
Alta vina a lui Becali este ca promoveaza ortodoxia, opunandu-se curentului antiortodox si anticrestin promovat din Vest si imbratisat de mass-media din Romania, de afaceristii de carton , de cozile de topor si din pacate de multi politicieni.
Acestea sunt vinile cele mari pentru care a fost condamanat Becali- ca e un afacerist autohton, real, nu de caton, care sta in gat multor servicii si organizatii straine ce au ca scop sa jefuiasca Romania de tot ceea ce are, si vina ca e ortodox, si promoveaza ortodoxia, chestie ce iarasi sta in gat dusmanilor Romaniei.


Acum Becali este iarasi hartuit si este condamnat la inchisoare cu executare pe un motiv absolut penibil, tinand cont ca aia care au distrus Romania stau bine merci si nu se atinge nimeni de ei nici macar cu o floare.
Un alt motiv poate fi legat de faptul ca tocmai se da liber la cumparare de teren agricol in Romania si ca se incearca distrugerea competitiei pe care ar putea sa o faca afaceristii romani strainilor ce intentioneaza sa ia pe nimic terenurile Statului Roman.
De mai mult timp incoace s-a declansat un razboi furibund impotriva afaceristilor romani din domeniul agricol- ba scandalul cu carnea de cal, ba scandalul cu cerealele care nu stiu ce problema mai au si alea, acuma arestarea si condamnarea lui Gigi Becali acuzat printre altele ca a cumparat Avicola Iasi est.

Eu sunt surprinsa si socata sa aud oameni ca vorbesc chestii urate despre Becali si ca unii il detesta pt ca e patronul Stelei !!! Eu ma intreb de ce nimeni nu se sesizeaza impotriva lui ARPAD PASZKANY care e AGENTUL SERVICIILOR SECRETE MAGHIARE si care e ajutat sa se imbogateasca in Romania si sa isi faca cluburi de fotbal.
 De ce nimeni nu se sesizeaza impotriva ungurului care "a facut" RDS-ul, alt proiect al serviciilor de spionaj maghiare?
Eu stau si ma intreb, daca noi ca popor mai avem vreo sansa sa ne revenim, in conditiile in care avem printre noi atat de multi prosti ce nu realizeaza sau NU VOR sa realizeze cine sunt adevaratii dusmani ai Romaniei. Deci, sa fie clar pentru toata lumea, nu Gigi Becali reprezinta marele dusman si marele corupt al Romaniei !!!!!
E adevarat ca nu este Einstein, ca nu are 10 doctorate, ca nu este cel mai diplomat om din Romania, da e adevarat, DAR e roman.  Nu este agentul Ungariei, nu este marioneta celor FMI sau UE la conducerea Romaniei, ci e un roman ce a reusit sa aiba niste bani . Se doreste ca noi romanii sa nu avem bani, sa nu avem afaceristi autohtoni, ci sa fim doar o colonie amarata exploatata la sange.

Despre razboiul declansat de cozile de topor impotriva afaceristilor romani din agricultura, cititi in articolul de mai jos:
http://www.cotidianul.ro/mihai-anghel-producator-agricol-e-razboi-domnule-dar-nu-se-mai-trage-cu-pusca-210475/ 

No comments: