Thursday, September 6, 2012

Treceti batalioane romane Carpatii cu Traian Basescu si invitatii sai

    Pe youtube a fost postat un video de la nunta fetei presedintelui suspendat de doua ori, dar lipit cu super glue de scaunul prezidential, cu titlul senzational de "Traian Basescu si Dorin Chirtoaca canta cantece patriotice". Cumva filmul acesta are pretentia sa il transforme pe tovarashul-capitan-presedinte Basescu in marele Brave Heart al cauzei romanilor de dincolo de Prut. Cu tristete o spun ca pe Basescu il doare in catarg de romani, indiferent de ce parte a Prutului ar face ei foamea.
Interesul subit al lui Basescu fata de Romania de Est, aka Republica Moldova, este dictat de americani, acestia aflandu-se la o partida de sah cu rusii, inceputa inainte de primul Razboi Mondial si nefinalizata nici in prezent. Si in timp ce sahistii fac schimb de piese si isi reimpart tabla de sah, noi romanii suntem sacrificati cu milioanele,trimisi prin Siberia, prin canale, inchisori politice, iar mai nou sa spalam wc-uri in Vest sau sa le umplem bordelurile cu carne proaspata.

    Din filmulet nici macar nu reiese ca marele Carmaci ar canta, ci se vede ca Aurel Tamas canta pe o muzica de vals-manea, iar Basescu si invitatii bat zgomotos din palme ca sa dea bine in reclama comerciala. Am tot cautat pe youtube un Guta, Salam , Ciorba care s-ar fi potrivit mai bine cu nunta lu' Eba, dar am ametit de atatea manele, asa ca mai bine pun o inregistrare a Corului Armatei Romane, cantand "Treceti batalioane romane" cu seriozitatea si respectul datorat soldatilor ce si-au dat viata pentru ca noi sa avem o tara numita ROMANIA:
In sfarsit, dupa indelungi cautari, am gasit si un cantec ce s-ar fi potrivit mult mai bine la nunta Ebei si la care probabil ca se gandea tovarashul-capitan-presedinte cand dadea din palme:

Filmul nr 2 a fost sters, cantecul se numea "Primarii imi poarta pica" si era o parodie realizata de Vacanta Mare, dupa maneaua "dusmanii imi poarta pica"
Am adaugat un al film, la minutul 12:50 veti gasi parodia respectiva...



No comments: