Saturday, March 23, 2013

De ce sunt ungurii sadici si sinucigasi?

Faptul ca ungurii sunt deosebit de sadici este o chestie deja ultracunoscuta. E suficient sa citim despre cruzimea cu care l-au omorat pe maiorul Agache, ca sa realizam acest lucru. Mai putin cunoscut e faptul ca ungurii sunt si campioni la sinucideri, Ungaria detinand, in secolul XX , tristul record de a fi tara cu cele mai multe sinucideri pe cap de locuitor, iar judetele Harghita si Covasna avand o rata a sinuciderilor aproape tripla decat media pe tara din Romania, si la acelasi nivel cu Ungaria. Care sunt insa cauzele acestor fenomene?
Sunt mai multe cauze :
 GENETICA URALICA,
LIMBA MAGHIARA,
INDOCTRINAREA SOVINA ce li se face de la cea mai frageda varsta, precum si
Abuzul de substante neurotoxice- alcool, droguri etc.

Dar sa o luam pe rand.

GENETICA URALICA- inseamna un anumit marker genetic al cromozomului Y al barbatilor, numit N. Acest marker genetic il aveau maghiarii istorici si il au azi persoane din Rusia, din Finlanda, din Nordul Europei si anumiti unguri. Cu cat o populatie are in procent mai mare acest cromozom, cu atat riscul de sinucidere si de boli psihice grave, inclusiv de sadism, este mai ridicat.
http://dienekes.blogspot.com/2005/04/uralic-suicide-phenomenon.html

......Voi reveni cu mai multe detalii pe acest subiect, cu articole, linkuri si sper ca voi reusi sa pun si poze cu niste pdf-uri



LIMBA MAGHIARA- veti zice, cum poate oare limba sa influenteze comportamentul cuiva? Pai poate, pentru ca limba este ca un sistem de operare instalat pe un calculator, in cazul de fata pe creierul uman.
Unele sisteme de operare- de exemplu LINUX, sunt mai performante, au mai putine erori, in timp ce altele, variante diferite de Windows, se prabusesc, au probleme, consuma prea multa memorie etc. Era o faza intr-un episod dintr-un film SF cu niste extraterestri care asimilau rapid orice tehnologie intalneau, sau li se dadea, si deveneau tot mai puternici, asa ca solutia pentru a se scapa de ei a fost sa li se dea un windows :)))))))
Deci, unele sisteme de operare sunt mai eficiente, in timp ce altele mai putin eficiente.
Limba vorbita de noi este asemanatoare unui sistem de operare, iar creierul asemanator unui computer, desigur, mult, mult mai performant, insa sunt aceleasi principii, totul functionand pe baza de impulsuri electrice. Fiecare popor si-a construit o limba dupa propriul sau mod de a gandi, determinat genetic si cultural. Unele popoare sunt mai romantice, si au o limba romantica(romana), altele sunt mai materialiste si au o limba mai pragmatica, mai tehnica (engleza), altii o limba greoaie si insipida precum ei insisi (germana), iar altii o limba psihopata, dupa cum e si firea lor, ca de exemplu maghiara :))))
Ce fel de limba credeti ca puteau inventa unii care au cea mai mare rata de sinucideri din lume, sunt sadici si au un procent ridicat de bolnavi psihici? Desigur o limba construita pe acele defecte psihice si genetice. Asa cum daca se construieste un program de calculator pentru un calculator defect, programul va tine cont de problemele calculatorului. Daca dupa aceea vom instala acel program pe alt calculator, il vom defecta si pe acela.
Ca sa se inteleaga mai bine ideea- limba pe care noi o invatam cand suntem mici- limba materna, ne formateaza/configureaza creierul intr-un anumit mod, ne formeaza anumite circuite nervoase/electrice in creier, pe care le vom folosi in intreaga noastra viata, pentru orice activitate am avea.
Bun, daca prima limba invatata este maghiara, atunci acea limba va formata creierul copilului. Limba maghiara este o limba care se tot complica, au tot felul de cazuri, asta inseamna circuite electrice care se tot invartesc si invartesc pana cand intra intr-un infinit loop si dau eroare :)) Deci,  desi multi unguri nu au genetica maghiara, totusi invatand ei limba maghiara de mici, isi formateaza gresit creierul si vor fi mai predispusi la a avea problemele psihice ale inventatorilor acelei limbi- maghiarii.

INDOCTRINAREA SOVINA-


voi continua acest articol, voi adauga poze si informatii in plus. Deocamdata iau o pauza.

No comments: