Wednesday, August 22, 2012

Referendumul a fost invalidat

Curtea Constitutionala a invalidat referendumul, desi aproape 90% dintre participantii la referendum au spus DA demiterii lui Traian Basescu.
Gestul Curtii Constitutionale a confirmat faptul ca Romania ESTE O COLONIE aflata intr-o situatie mult mai deplorabila decat era chiar si in timpul ocupatiei bolsevice din anii '50.
La acest referendum s-au confruntat 2 tabere:
-pe de o parte au fost CORPORATIILE OCCIDENTALE, reprezentate de arendasul Basescu si de slugile lui,
-pe de alta parte s-a aflat POPORUL ROMAN, sufocat de biruri si de nedreptati, dar din pacate nereprezentat de nimeni. Opozitia USL a mimat o reprezentare de circumstanta, insa din toate actiunile lui Victor Ponta s-a putut deduce ca el a trecut de cealalta parte a baricadei.

Greselile lui Victor Ponta au fost urmatoarele-
1. Acceptarea pragului de 50% din cetatenii romani aflati pe listele electorale permanente, in situatia in care nu se stia exact cati romani cu drept de vot sunt in realitate si in situatia in care un procent semnificativ din populatia Romaniei a parasit tara.
2. Faptul ca nu a cerut inainte de referendum numarul real al cetatenilor romani cu drept de vot si a acceptat cifra fantasmagorica de 18 milioane.
3.Acceptarea imediat dupa referendum a faptului ca s-au prezentat la vot un nr mai mic de romani decat 50% +1, fara a avea intentia sa conteste in vreun fel cifra de 18 milioane.
4. Acceptarea imediata a deciziei Curtii Constitutionale, iarasi fara sa conteste nimic, ci doar zambind pe micile ecrane si spunand ca a gresit ca acceptat pragul de 50% +1 si spunand ca "doar Dumnezeu nu greseste".
Ii pot transmite domnului Ponta ca s-a mai facut in istoria noastra recenta o astfel de greseala, cand regele Mihai a validat alegerile fraudate de comunisti. Stim cu totii ce a urmat- ocuparea Romaniei de catre bolshevicii lui Stalin.
Din punctul meu de vedere Victor Ponta si-a pierdut credibilitatea din toate punctele de vedere- a demonstrat fie lipsa de inteligenta, fie lasitate si oportunism.


Crin Antonescu a fost mult mai credibil decat Ponta in intentia lui de a reprezenta vointa poporului roman si de a valida referendumul, insa nu este perceput de romani ca un lider veritabil,iar partidul sau, PNL-ul nu este bine vazut de majoritatea romanilor, deoarece s-a aflat de doua ori la guvernare alaturi de PD-ul lui Basescu, o data intre 1996-2000, cand s-a trecut la distrugerea bazei economice a Romaniei si la distrugerea protectiei sociale, iar a doua oara in perioada 2004-2008, cand s-a definitivat opera de distrugere a bazei economice a Romaniei si a sistemului de protectie sociala ce exista in Romania.

Cu foarte mult tupeu si nerusinare, Basescu a acuzat opozitia de "comunism", desi el si partidul lui, la fel ca si PSD-ul, provin tot din FSN, iar FSN-ul provine din linia a doua a Partidului Comunist Roman, formata din bisnitarii, oportunistii si lichelele din acel partid. Toata retorica sustinatorilor lui Basescu s-a axat pe acuzatiile de comunism aduse USL-ului, ignorandu-se complet faptul ca opozitia fata de regimul lui Basescu a fost initiata de sindicate, iara nu de PSD. PSD-ul a luat act de ceea ce se intampla in strada si a decis ca ar putea sa profite de situatie, insa asa cum am spus, opozitia fata de Basescu era a poporului roman sufocat de biruri si nedreptati si satul sa fie umilit de catre gasca portocalie.


Cine a pierdut la acest referendum? Perdantii pe termen scurt au fost cetatenii romani, ei realizand cu aceasta ocazie ca nu traiesc intr-o tara democrata si suverana, ci intr-o colonie bananiera unde nu conteaza absolut deloc ce vor sclavii, ci doar ce dicteaza stapanii.
Pe termen lung insa cred ca va pierde intreaga clasa politica, atat PDL-ul cat si PSD-ul, pentru ca oamenii au inceput sa realizeze ca Romania post-decembrista este tot o dictatura,insa una mai bine ambalata de echipa de marketing si publicitate.

Astept cu nerabdare sa vad evolutia viitoare a lucrurilor, personal nu cred ca va urma o "primavara araba" in Romania, insa cred ca vor urma schimbari majore si profunde, neasteptate si inca nebanuite de nimeni.
Imi exprim increderea in puterea noastra a romanilor de a lupta si a rezista contra raului, indiferent cat de perfid ar fi, si in capacitatea noastra de a renaste din propria cenusa.

No comments: