Sunday, July 14, 2013

Ponta si Basescu incearca distrugerea Antenelor

Veste proasta pentru Romania si romani- cei doi dictatori- Ponta si Basescu, incearca sa suprime singurul trust media din Romania ce mai are curajul sa li se impotriveasca.
Iata un motiv pentru care , orice roman normal la cap, va trebui sa spuna un NUUUUUU CATEGORIC reprezentantilor PSD sau PDL la urmatoarele alegeri.

JOS PONTA, JOS BASESCU !

LIBERTATE PENTRU ROMANIA SI PENTRU ROMANI!

http://www.cotidianul.ro/lovitura-de-gratie-pentru-voiculescu-218045/

"Vocea Rusiei" despre grupul Intact şi patronul lui:
"Lovitura de graţie pentru Voiculescu"
 

"În ultimele săptămâni, şeful de facto al trustului Intact s-a arătat foarte dispus să coabiteze cu Victor Ponta şi Traian Băsescu. Aşa cum am pronosticat, această capitulare tacită a fost insuficientă din perspectiva celor care vor eutanasierea imperiului mediatic condus de Dan Voiculescu", consideră jurnaliştii de la Vocea Rusiei, care fac o analiză a situaţiei în care se află, din punctul lor de vedere, Dan Voiculescu şi grupul său media.
Redăm integral conţinutul analizei:
"Cu ocazia „zilei de naştere” a Antenei 3, procurorii i-au făcut un cadou inedit „mogulului mediatic”, un dosar penal pentru Camelia Voiculescu. Vor urma procese, condamnări şi o lungă bătălie în justiţia românească şi cea europeană. Poate, cândva, peste mulţi ani, justiţia europeană îi va da dreptate şefului de facto al „Antenelor”, dar acest lucru nu are nici o importanţă. Sistemul îl va toca nemilos şi nu va accepta nici un fel de reconciliere, fiind de acord doar cu o capitulare totală şi necondiţionată. Dan Voiculescu a încercat să se poziţioneze în aşa fel încât să minimizeze gradul de iritare pe care îl produce la Palatul Cotroceni şi la Palatul Victoria. Deşi a fost dureros să renunţe la proiect, l-a „scos din priză” pe teoretic prezidenţiabilul Crin Antonescu. Apoi, a transformat emisia Antenei 3 într-un nesfârşit festival folcloric în care subiectele politice, mai ales subiectele legate de coabitarea Ponta – Băsescu, au devenit aproape tabu. Aşa cum era de aşteptat, toate aceste concesii s-au dovedit a fi inutile. Urmează altele care vor fi la fel de inutile.
Probabil, după ce a scăpat cu bine din dosarul ICA, Voiculescu a ajuns la concluzia că nu mai are vulnerabilităţi, concluzia dovedindu-se eronată, fapt despre care a fost avertizat în repetate rânduri. În anii de glorie, mogulul „Antenelor” şi-a construit un sistem de apărare deosebit de interesant, intrând în afaceri numai în condiţiile cooperării deosebit de strânse cu alte grupuri de interese. O excepţie aproape unică a fost „afacerea ICA”. În aceste condiţii, la nivel personal, Voiculescu a devenit imposibil de atacat fără a „detona” multe probleme din trecutul comun pe care l-a avut atât cu persoane importante din PSD cât şi cu unii lideri marcanţi ai „portocaliilor”. Această „invulnerabilitate” nu se răsfrânge asupra familiei, fapt demonstrat de deschiderea dosarului penal în care este acuzată Camelia Voiculescu.
„Toamna fierbinte” a anului politic curent se va juca fără tandemul Voiculescu-Antonescu în calitate de jucători relativ independenţi. Urmează să vedem dacă trustul Intact va fi distrus în totalitate sau va deveni un instrument folosit de unul dintre cele două grupuri de interese rămase active în scena politică", scrie Vocea Rusiei.

No comments: