Sunday, June 2, 2013

Calugarii de la Athos il viziteaza pe Becali la penitenciar

Nihil sine Deo.

Calugarii de la Athos au venit in numar mare sa il viziteze la inchisoare pe Becali si sa ii fie alaturi. Unii rautaciosi zic ca au venit pentru ca Becali le-a dat bani. Faptul ca Becali a dat bani la Athos, e o chestie ce face parte din traditia ortodoxa, toti voevozii romani si toti boierii romani au sustinut financiar insula ortodoxa. Romania a avut chiar o contributie semnificativa la construirea, repararea si intretinerea manastirilor de pe Athos si la sustinerea ortodoxiei in Balcani si a crestinismului in Europa. Deci, fapta lui Becali se inscrie intr-o lunga traditie crestina si ortodoxa romana. Cei ce rad de el, pur si simplu nu inteleg ce inseamna sa fii roman, sau pur si simplu au fost intoxicati de propaganda antiromaneasca a bolshevicilor si urmasilor lor ideologici, aflati din pacate in universitatile si mass-media romaneasca.
Ideea insa e alta- ideea e ca niste calugari de la Athos au venit in Romania ca sa sustina un crestin ortodox. Becali nu este nici mason, nici membru in Clubul de la Roma, nici membru al Trilateralei etc, ci e CRESTIN ORTODOX, iar ortodoxia , la fel ca si romanismul, sunt in pericol. Iar calugarii au sesizat pericolul si au venit. Asta e un semn- clasa politica din Romania trebuie sa se teama. Cu Dumnezeu nu se pot juca.
Cand Stefan cel Mare pleca la razboi, calugarii se rugau pentru reusita lui, se rugau ca binele sa invinga raul, pentru ca Stefan purta razboaie drepte, nu purta razboaie nedrepte. De aceea el si castiga, pentru ca avea binele de partea sa.






Nihil sine Deo.

No comments: