Tuesday, March 16, 2010

Abuz si incorectitudine la youtube : AndradaDaciana si alti useri romani de pe youtube hartuiti

Scriu acest mesaj ca replica la sutele de injuraturi si mesaje mizerabile scrise la adresa mea si a altor useri romani de pe youtube, de catre o gasca de impostori ce se pretind "nationalisti romani si mari crestini ortodocsi", dar care in realitate NU SUNT ROMANI CA ETNIE, si lucreaza pentru diferite SERVICII DE SPIONAJ, NEROMANESTI.

Aceasta gasca, dupa cum voi demonstra, nu este de etnie romana, nu este de religie crestina si nu ii simpatizeaza deloc pe legionari, desi pe youtube au facut zeci de conturi cu nume de inspiratie legionara. Unii dintre membrii acestei gasti fac parte din imigratia maghiara din SUA si din alte zone ale lumii- Germania,Italia, Australia etc.

Userii romani atacati de aceasta gasca de impostori, CONTRACARAU PROPAGANDA ANTIROMANEASCA, A IREDENTISTILOR UNGURI, FACUTA PE YOUTUBE si pe alte canale de internet.

Cine sunt cei atacati?
CodrulCXI- avea cateva zeci de filme despre Istoria Romanilor si in special despre Continuitatea Romaneasca in Ardeal, facute in limba engleza.
CODRULCXI conducea campania de protest fata de filmele iredentistilor unguri in care era insultata in cel mai grosolan mod Romania si Poporul Roman si era falsificata Istoria Romanilor in cel mai grosolan mod.

AlexanderXVI- avea cateva sute de filme, cu emisiunile realizate timp de vreo 2 ani de zile de catre istoricul Mircea Dogaru. Emisiunile lui Mircea Dogaru erau de asemenea menite sa contracareze propaganda iredentismului maghiar.

AndradaDaciana- contul meu, continea filme cu studii genetice despre unguri, facute de oameni de stiinta din intreaga lume, inclusiv din Ungaria, si care demonstrau ca ungurii de azi nu sunt urmasii "maghiarilor" si nici ai "hunilor", ci ca majoritatea lor sunt populatii maghiarizate cultural in timpuri recente.

Modul prin care am fost atacati a fost fie PLANGERI FALSE DE COPYRIGHT, fie MESAJE DE AMENINTARE, INJURATURI SI INTIMIDARI venite din partea agentilor straini ce activeaza pe youtube. Problema este si ca youtube ii ajuta pe acesti agenti straini si ca ne blocheaza accesul la conturile noastre sub false-pretexte, accepta plangerile false de copyright facute impotriva noastra si ne inchide abuziv conturile.

Un alt user, care mi-a cerut sa sterg mentiunile referitoare la el, a primit injuraturi si a decis sa se retraga de pe youtube. Am decis sa sterg mentiunile la acel user pt ca mi-a cerut acest lucru si pt ca rolul sau in promovarea valorilor romanesti a fost destul de minor pe youtube.

Vyckeu a ramas fara primul cont, in care avea filme istorice foarte bine documentate, fara ca macar sa primeasca de la youtube o explicatie. Si-a facut alt cont, dar din cauza unui virus, nu a mai putut intra in contul sau si a trebuit sa isi faca un alt cont.

CodrulCXI a primit amenintari si a fost obligat sa isi inchida singur contul. Mai mult de atat, a fost obligat chiar sa faca un film in care sa isi ceara iertare fata de individa care il jignise si il insultase. Dupa ce si-a cerut scuze fata de aceasta, i s-a permis sa isi faca un al cont pe youtube, dar iarasi a fost atacat si amenintat, pana cand s-a retras singur, spunand mai multor persoane ca "viata lui este in pericol".

Un alt user,N, a primit plangeri false de copyright dupa ce a refuzat sa dea gastii de impostori relatii despre niste useri, membri Noua Dreapta. In noiembrie 2009 mi-a trimis mesaj si mi-a explicat tot ce i s-a intamplat. Dupe ce am fost si eu atacata cu plangeri false de copyright si am discutat cu mai multi useri youtube despre tot ce s-a intamplat, am vorbit si despre cazul lui. Dupa ce am vorbit despre cazul acestui user, gasca de impostori a inceput sa ii trimita scrisori in care i-a cerut sa dezminta public cele afirmate de mine, in caz contrar urma sa primeasca alte plangeri false de copyright de la ei si sa ii fie inchis contul. Mi-a trimis un mesaj disperat in care imi cerea sa nu ii mai mentionez numele nicaieri, pt ca nu vrea ca individa aia sa il atace iarasi cu plangeri false de copyright.
Desi am incercat sa il protejez, ca sa nu fie iarasi atacat cu plangeri false de copyright, totusi informatia despre el devenise deja publica, si oricat de mult l-ar santaja si ameninta impostorii, totusi el nu mai poate face nimic pt tema asta.


SPIOANCA de etnie NEROMANA, ce pozeaza in mare crestin-ortodoxa pe youtube, sustine cu nerusinare ca eu mint, si ca userii astia nu au fost atacati de pe youtube, si ca singuri au parasit youtube-ul! Adica dupa ce ea si gasca ei trimite amenintari cu moartea, santajeaza oamenii si le spune ca le va face publice datele personale, injura mizerabil alti useri, face filme deosebit de vulgare pt a intimida alti useri pe youtbe, sustine ca "au plecat de buna voie". Nu, nu au plecat de buna voie, ci au fost fortati prin AMENINTARI, INTIMIDARI, SANTAJ sau PLANGERI FALSE de COPYRIGHT sa paraseasca youtube-ul.

In cazul unor useri a functionat intimidarea, in timp ce in cazul altor userii, ca de ex in cazul meu si al lui AlexanderXVI nu a functionat inimidarea si atunci au recurs la alte metode, ca de ex la plangeri false de copyright pana la inchiderea contului. Pe userul N, mentionat mai sus, l-au atacat cu plangeri false, dupa care i-au spus ca daca nu isi tine gura, va primi si mai multe plangeri false de copyright.

Gasca de impostori foloseste mai multe zeci de conturi pe youtube, o parte dintre aceste conturi fiind:
http://www.youtube.com/user/VladTs3pesh
http://www.youtube.com/user/ProudPatriotGIRL
http://www.youtube.com/user/HuliganiiLaPuscarie
http://www.youtube.com/user/mikigrecu
http://www.youtube.com/user/SfCredintaOrthodoxa

si multe conturi cu nume de inspiratie legionara, tot felul de Legiuni, Arhangheli, Sabii de Arhangheli, DuhulCapitanului etc


voi reveni cu detalii

Wednesday, March 10, 2010

Alte plangeri false de copyright de la gasca PPG

Abia mi-a fost restaurat contul de catre youtube, ca PPG a si postat minciuni si insulte la filmul meu despre AlexanderXVI. Cateve ore mai tarziu, ce credeti ca s-a intamplat? Am primit inca o plangere falsa de copyright la filmul meu despre AlexanderXVI, in care, fictivul "Gabriel Cobasnian" pretinde ca filmul meu despre AlexanderXVI ii apartine 100%.
Este clar ca individa aia PPG si gasca ei de spioni anti-romani, au o ura dementa pe userii romani care posteaza filme despre Istoria Romanilor si despre Religia Crestin Ortodoxa sau Folclorul Romanesc.
In filmul meu despre AlexanderXVI, eu am vorbit despre faptul ca lui Alexander i-a fost inchis contul in urma unor plangeri false de copyright si am anuntat oamenii despre noul cont al lui AlexanderXVI. Imediat, PPG si gasca ei au dat in turbare si au inceput sa posteze zeci de mesaje cu injuraturi la adresa mea si sa dea zeci de voturi negative comentariilor puse la acest film si filmului.
Precizez faptul ca AlexanderXVI a primit injuraturi de la PPG la filmele lui, dupa care a primit plangeri false de copyright si youtube i-a inchis contul.

Dupa aceea eu m-am trezit cu plangeri false de copyright. YouTube mi-a inchis contul, dupa care a rezolvat plangerile false de copyright si mi-a reinstalat contul pe 8 martie. Imediat dupa aceea, iarasi am primit injuraturi de la PPG si plangeri false de copyright sub nume fictive. Si nesimtita mai si are tupeul sa spuna ca nu ea a facut plangerile false de copyright, ca le-au facut -dusmanii ei, ba nu, prietenii ei, ba nu ...... pisica, bunica, si catelul si purcelul, toata planeta, in afara de ea! Ea doar iti trimite injuraturi, amenintari, iti fura pozele din albumul tau foto si face conturi care lasa impresia ca sunt ale tale, pentru a crea confuzie si pentru a-ti fura identitatea si a da vina pe tine pentru atitudinea ei agresiva fata de alti useri, spune tuturor, pe la spatele tau, ca e prietena cu tine la catarama, desi tu nici macar nu ai vorbit vreodata cu ea pe mail sau pe messenger si habar-n-ai cine e, ba chiar si incearca sa lase altora impresia ca ea ar fi tu. Deci, iti fura identitatea ca sa dea vina pe tine, te injura ca la usa cortului, dar, vai, nu ea e in spatele plangerilor false de copyright, ci altcineva.....planeta,incalzirea globala, extraterestrii etc........ Ok.

In caz ca nu se vede prea bine poza nr.2, am pus-o si in contul meu de flickr si o gasiti aici:

http://www.flickr.com/photos/24646726@N08/4425415260/sizes/o/







Wednesday, March 3, 2010

Despre Iubire

http://www.youtube.com/watch?v=79WrzlFP9t4

O interpretare deosebit de frumoasa a basmelor romanesti traditionale.