Wednesday, February 24, 2010

Contul meu de pe youtube a fost inchis in urma unor plangeri false de copyright

Contul meu de pe youtube ANDRADADACIANA a fost inchis in urma unor plangeri false de copyright, venite din partea unor persoane mincinoase ce s-au identificat cu nume fictive.

In ultima vreme conturile mai multor useri romani au fost inchise in acelasi mod. Toate conturile inchise au avut ceva in comun:
1. Prezentau Istoria si Cultura Romaniei,
2. Proprietarii acelor conturi au avut discutii cu un grup de provocatori ce pozeaza in "mari patrioti romani",dar care in realitate duc o campanie de denigrare a unor personalitati importante ale istoriei, culturii si vietii politice a Romaniei.

Printre conturile atacate si inchise de acest grup provocator si ostil Romaniei si romanilor se afla:

AlexanderXVI, CodrulCXI, Padure111, AndradaDaciana,VickEu.

Alti useri au fost atacati si s-au retras de pe youtube in urma hartuielilor la care au fost supusi.Printre ei se afla Vlahia, Tismana, Codrul, AlexMatei etc.

Alti useri au fost atacati dar au reusit temporar sa isi pastreze conturile- mkolibaba, Sensatzia etc.

P.S.
3 dec 2010-
Unii dintre cei atacati au reusit sa isi recupereze conturile dupa ce au raspuns plangerilor false de copyright, insa nu toti. Eu si mkolibaba am reusit sa ne recuperam conturile.
AlexanderXVI nu a reusit sa isi recupereze contul, iar acum are un alt cont AlexanderSSI.
Alti useri au decis sa renunte complet la youtube, datorita mizeriilor ce se intampla acolo, printre acestia fiind Codrul-Padure.
Alti useri au primit plangeri false de copyright dupa ce am postat eu acest comentariu in feb 2010, printre acestia fiind Senzatia.

Pe langa plangerile false de copyright facute impotriva noastra, grupul de impostori a folosit si alte metode de intimidare si hatuire, printre ele fiind : raspandirea de calomnii despre noi pe youtube, crearea de filme obscene si calomniatoare la adresa noastra, postarea a numeroase comentarii pentru a ne insulta sau provoca la dialoguri neprincipiale.